Uljna terapija Prema ajurvedi i dr. Karaču iz Ukrajine

Uljna terapija Prema ajurvedi i dr. Karaču iz Ukrajine

Uljna terapija
Prema ajurvedi i dr. Karaču iz Ukrajine

Dr. Karač u Ukrajini provodi jednostavnu i djelotvornu metodu detoksifikacije i ozdravljenja čovječjeg organizma pomoću suncokretovog ulja.

Dr. Karach je i sam bio teško bolestan, 15 je godina patio od kronične bolesti krvnih zrnaca, a izliječio se za vrijeme jednog jakog akutnog napada artroze. Zbog bolova je morao ležati, a izliječio se nakon samo tri dana.
Ulje “isisava” različite mikroorganizme i otrove iz krvi kroz usnu sluznicu. Terapijski postupak se sastoji od grgljanja i mućkanja ulja u ustima. Na ulje se vežu štetne tvari, a kada se ulje ispljune nakon 5-10 minuta, ti otrovi odlaze iz tijela. Duljina života ovisi o zdravlju mikroflore, a ona biva napadana od štetnih tvari.

Uljnom terapijom se liječi:
– glavobolja
– zubobolja
– bronhitis
– tromboza
– kronične krvne bolesti
– artroza
– umor
– ekcemi
– želučani čir
– crijevne bolesti
– oboljenja srca
– bubrezi
– encefalitis
– ženske bolesti.

Terapija djeluje i preventivno, sprječava nastanak tumora i kancerogenih procesa i zaustavlja u početnom stadiju. Služi i za otklanjanje opće slabosti, obamrlosti, bolesti živaca, želučanih tegoba, bolesti pluća i jetara te poremećaja spavanja.
Prednost terapije je u jednostavnosti, beznačajnoj cijeni i izostanku štetnih nuspojava. Može se provoditi kroz dulje vremensko razdoblje.

Primjena:
Upotrijebite ulje od suncokreta ili od sesama, koje je hladno prešano i nerafinirano, ujutro natašte (prije doručka). Uzmite jušnu žlicu ulja u usta i premećite i mućkajte ga po ustima. Svakodnevno to radite 15 do 20 minuta, za to se vrijeme u ustima izlučuje puno sline i ulje se postupno razgrađuje. Ulje prihvaća (usisava) otrove iz krvi, te zbog toga treba na kraju ispljunuti sadržaj usta. Pod mikroskopom bi se vidjeli u takvom ulju mikrobi u prvom stupnju razvoja. Žuto ulje na kraju tretmana mora biti bljeđe, gotovo bijelo i rjeđe. Nakon što ste ispljunuli, isperite usnu šupljinu vodom, a možete i oprati zube (zbog eventualnog zadaha).
Ovim postupkom liječi i paradentitis, te se zubi učvršćuju u zubno meso i zubno meso prestaje krvariti.

Terapiju upotrebljavajte kao preventivu i kao kurativu. U danima kad ste umorni, slabe koncentracije ili neispavani. Iskustvo pokazuje da mnoge akutne bolesti nestaju začuđujuće brzo, nakon nekoliko dana terapije. Kronična oboljenja zahtijevaju dulju primjenu terapije. Na početku primjene terapije moguće je kratkotrajno pogoršanje stanja – pogotovo ako je netko bolestan od više bolesti istovremeno. Moguća je i povišena temperatura u početku. Takvo privremeno pogoršanje stanja je dobar znak da se bolest povlači.

Više informacija na engleskom.

https://credit-n.ru/kredit/kredit-gasprombank.html займы без отказа

быстрые кредиты с плохой кредитной историей zaymi-bistro.ru займ на карту сбербанка мгновенно
hairy girl with unshaven armpits and pussy instagram.com/hairyhousewife/ hairy woman pics and videos

Odgovori

Quick Navigation
×
×

Cart