Realnost Kemoterapije

Realnost Kemoterapije

Vjerojatno niste čuli kako je još davne 2004.g. objavljeno istraživanje (The contribution of cytotoxic chemotherapy to 5-year survival in adult malignancies) prominentnih australskih onkologa o uspješnosti kemoterapije. Istraživanje je obuhvatilo podatke iz razdoblja od 1990. do 2004.g. Sastavljene su dvije tablice preživljavanja: australskih i američkih pacijenata. I gle čuda, rezultati se međusobno podudaraju (2,1% naspram 2,3% preživjelih osoba u promatranom 5 godišnjem razdoblju). To je potvrda optimističnih (kako se sada vidi) izjava Lothara Hirneisea kako je uspjeh kemoterapije 5% i realnijih izjava dr. Tullia Simoncinija o uspjehu kemoterapije od 2-3%.

Ovdje možete vidjeti tablice tih istraživanja, a originalni tekst koji je popratio istraživanje (na engleskom) možete pročitati ovdje, dok za one koje više vole slavenske jezike (kombinacija hrvatskog i srpskog) ovdje.


Tablica preživljavanja oboljelih od raka u Australiji


Tablica preživljavanja oboljelih od raka u SAD-u

Autori:
• Associate Professor Graeme Morgan – radijacijski onkolog s Royal North Shore Hospital u Sidneju;
• Professor Robyn Ward – onkolog s University of New South Wales/St. Vincent’s Hospital;
• Dr. Michael Barton – radijacijski onkolog i član Collaboration for Cancer Outcomes Research and Evaluation, Liverpool Health Service u Sidneju.

https://credit-n.ru/order/debitovaya-karta-svyaz-bank.html unshaven girls

кредит онлайн на карту долгий срок zaymi-bistro.ru онлайн кредит круглосуточно
hairy girl with unshaven armpits and pussy instagram.com/hairyhousewife/ hairy woman pics and videos

Odgovori

Quick Navigation
×
×

Cart