Darko Vujnović, dipl.inž.el.
izdavač i autor

Darko Vujnović je Zagrepčanin od rođenja (27.01.1963.) do danas. Pohađao je današnju V. gimnaziju (Klaićeva 1) od 1977. do 1981. i maturiranjem je stekao zvanje instruktor tehničkih aktivnosti (suradnik u nastavi). Nakon odsluženja vojnog roka, studirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Zagrebu (današnji Fakultet elektrotehnike i računarstva) od 1982. do 1987., gdje je diplomirao na smjeru Industrijska elektronika 6.5.1987.

Profesionalni život je započeo u tvrtki “Rade Končar – elektronika i informatika” kao razvojni inženjer. Nakon stečaja tvrtke zaposlio se u tvrtki “3C Coning”, a 1995. osniva svoju tvrtku “DAD 22” koja se od 2007. zove “Omega lan.” Te 2007.g. počinje izdavati knjige koje se tiču pravilnih, prirodnih i logičkih načina liječenja raka i drugih bolesti današnjice. Popis objavljenih naslova možete vidjeti na ovim web stranicama.

Temom cjepiva i cijepljenja zainteresirao se prije više godina kad su do njega počele sve više stizatii informacije o štetnim učincima (nuspojavama) kao reakcijama na cjepiva. Dubljim uvidom u pravo stanje, pojavila se ideja o pisanju knjige koja bi rasvijetlila pravo stanje stvari i približila problematiku cjelokupnoj hrvatskoj javnosti.

Odgovori

Quick Navigation
×
×

Cart