Dostava se vrši putem GLS servisa ili Hrvatske pošte te je raspoloživa na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske osim na pojedinim otocima.

Naručeni artikli šalju se u roku od 1 do 3 radna dana od dana primitka narudžbe odnosno uplate (osim otoka, ovisno o voznom redu trajekta i Dubrovačke regije). Iznimno, uslijed rasprodanosti pojedinog artikla, nepredviđenih okolnosti, te eventualnog kašnjenja s isporukom naših principala, moguće je da isporuka traje nešto dulje od navedenog roka, o čemu ćete biti obaviješteni putem telefona ili e-maila. Ukoliko Vas dostavljač GLS servisa ili Hrvatska pošta ne nađe na navedenoj adresi, ostavlja Vam se obavijest o neisporučenoj pošiljci i mjestu i roku u kojem pošiljku možete preuzeti.

Trošak dostave za naručene proizvode vidljiv je prilikom ispunjavanja podataka adrese za dostavu i iznosi 30,00 kn za dostavu na području Republike Hrvatske.

Uveli smo dodatnu mogućnost telefonskog poziva prilikom dostave (koja se naplaćuje dodatnih 3 kn bez obzira na iznos narudzbe), ali dostavljači iz GLS-a poznaju područje na kojem rade kao svoj džep i u velikom postotku paketi stignu na adresu dostave bez zvanja na telefon. U iznos dostave od 30 kn je uključena poruka na e-mail adresu koja se upisuje prilikom naručivanja.

Otpremu (dostavu) vršimo na području Republike Hrvatske i vršimo međunarodnu dostavu.

Naručena roba bit će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Quick Navigation
×
×

Cart