Poštovani posjetitelju,

želio bih Vas pozdraviti na našim web stranicama i htio bih izreći par riječi.

Kako istražujem područje takozvanih alternativnih terapija liječenja raka i drugih bolesti, kako prevodim naslove i kako objavljujem knjige, tako sve više shvaćam uzroke bolesti, načine prevencije i načine izlječenja. Najvažnija mi je učinkovitost određene terapije za ponovnu uspostavu zdravlja. Zato izdavanjem knjiga podržavam autore u njihovom prikazu boljih metoda, a što u konačnici pomaže ozdravljenju oboljele osobe. Inače, da njihove ideje i postavke nisu (za mene) ispravne, nikad niti ne bih njihove knjige objavio u Hrvatskoj.

I zbog toga osobno nikad neću dozvoliti primjenu metoda liječenja koje mi mogu naškoditi, tj. ne pristajem na one terapeutske postupke koji uključuju primjenu kirurških zahvata (odstranjivanje tumorskih tkiva), kemoterapije i zračenja.

To je stoga što u slučaju raka postoji sijaset boljih i neškodljivijih postupaka. Medicinsko načelo kojeg se želim držati je staro koliko i Europska civilizacija, a koje kaže: “Primum non nocere” – najprije ne naškoditi.

Knjige koje su objavljene i koje će tek biti objavljene u Biblioteci “Novo zdravlje” dat će čitateljima mnogo upotrebljivih podataka, ali ističem obaveznu komunikaciju s terapeutom kojem vjerujete.

Od srca Vam želim sve najbolje na Vašem putu.

vujnovic_darko

Darko Vujnović,
direktor Omega lan d.o.o.

Kontaktirajte nas

Trebate znati da li se prodaje vaš artikl ili ga ne mozete naci?
Uvijek smo spremni pomoći

Quick Navigation
×
×

Cart