UPOZORENJE!

Molimo Vas da pažljivo pročitate ove Opće uvjete i pravila prije korištenja web stranice omegalan.info u svrhu ostvarivanja kupnje proizvoda oglašenih na istoj ili dobivanja informacija o pojedinom proizvodu. Ukoliko odlučite pristupiti kupnji naših proizvoda putem online kupnje (web shop) ili ste ovu internetsku stranicu posjetili radi dobivanja informacija o pojedinom proizvodu, tada se smatra da ste upoznati i da ste suglasni s ovim Općim uvjetima, u suprotnom Omega lan d.o.o. se oslobađa svake odgovornosti. Ako niste suglasni s ovim Općim uvjetima, tada nemojte koristiti ovu internetsku stranicu u svrhu kupnje proizvoda ili pribavljanja informacija o istima.

Ovim se Općim uvjetima korištenja uređuje korištenje web stranice www.omegalan.info od strane korisnika te korištenje usluge webshopa.

Omega lan d.o.o. je nositelj autorskih prava na sadržaju i formatima web stranice www.omegalan.info. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog odobrenja Omega lan d.o.o. ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Omega lan d.o.o. ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštovanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Web stranice sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i veze (“linkove”) do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, u opsegu u kojem je to potrebno i moguće, kao takve označavati. Omega lan d.o.o. nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim internetskim stranicama uopće, te se u potpunosti odriče svake odgovornosti na točnost, potpunost i dostupnost sadržaja na internetskim stranicama kreiranim od strane trećih osoba. Omega lan d.o.o. se odriče svake odgovornosti zbog bilo kojeg sadržaja prikazanog na takvim stranicama trećih osoba, kao i zbog eventualnih proizvoda ili usluga koji su se stekli putem takvih trećih stranica. Neće se smatrati da su takve treće osobe na bilo koji način povezane s Omega lan d.o.o. samo zbog postojanja veze s web stranicom. Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja web stranica, te prihvaća koristiti sadržaj web stranica isključivo za osobnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

Quick Navigation
×
×

Cart