O autoru

Kristijan Kolega rođen je 1974. u Zadru. Završio je srednju Tehničku školu u Zadru i nakon završene mature odlazi u Rijeku kako bi se upisao na Fakultet psihologije, jer mu je to bila najveća intelektualna ljubav. Međutim, u tome nije uspio već je upisao Hotelijerski fakultet u Ičićima. Tijekom studija upoznao se sa studentima vedske mudrosti koji su imali boravište u Rijeci. Oduševila ga je logika i filozofija koju su poučavali i prakticirali, pa je odlučio pobliže upoznati vedsku mudrost kako bi dobio odgovore na većinu pitanja. Izučavajući Vede, Kristijan napušta fakultet i odlazi u monaški život u celibatu, kako bi bio posvećen intenzivnom studiranju Veda i praktičnoj primjeni vedske mudrosti.
Boravi u Pregradi, Čakovcu, Rijeci i savladavši osnove nekoliko indijskih instrumenata preuzima službu glazbenika/propovjednika. Godine 1996. kao duhovni učitelj dobiva na jednoj njemačkoj monaškoj farmi novo duhovno ime Kakudmi das.
S nekolicinom članova glazbene skupine 1999.g. odlazi u SAD, u Los Angeles. Tamo se zapošljava unutar zajednice istomišljenika i dobiva posao kao učitelj u privatnoj vedskoj školi. No, zdravstveno mu se stanje postupno pogoršava i bolovi u kralježnici mu kulminiraju u prosincu 2007. Razmišlja o operaciji, ali uz znanje o vedskoj medicini i uz upute doktora Johna Sarna shvaća da je i ova bolest posljedica potisnutog emotivnog stanja. Izvlači svoj potisnuti strah od zarobljenosti, od bespomoćnosti, iz podsvjesnog uma, suočava se s njime i njegovo se fizičko stanje tijekom jednog dana razrešuje. Bolovi nestaju jedino stanjem svijesti i snagom volje. Intenzivno nastoji postaviti svoje viđenje na čvrste noge uz pomoć Veda, metoda EFT, NLP, autohipnoze, a kako bi se lakše moglo ući u skrivenu podsvijest pojedinca gdje se i nalaze korijenski uzroci svih naših zdravstvenih problema.
U Hrvatsku se vratio 2008. godine kako bi svoje znanje mogao proširiti svima koji žele svoje zdravlje preuzeti u svoje ruke. Kristijan trenutno okuplja osobe zainteresirane za zajednički život na samoodrživim farmama, gdje bi se ovaj nauk prakticirao puno lakše. U međuvremenu će Kristijan nastaviti održavati seminare i radionice širom Hrvatske i susjednih država.
Na napisanoj knjizi “Samoozdravljenje – praktična primjena samoiscjeljenja” Kristijan zasigurno neće stati, po glavi mu se roje misli i rečenice sljedeće knjige koja bi dublje obradila tu materiju.

The same day, the ideal way to accomplish this is to pay for it deposited into credito rapido your account.

Quick Navigation
×
×

Cart