O autoru

Kristijan Kolega rođen je 1974. u Zadru. Završio je srednju Tehničku školu u Zadru i nakon završene mature odlazi u Rijeku kako bi se upisao na Fakultet psihologije, jer mu je to bila najveća intelektualna ljubav. Međutim, u tome nije uspio već je upisao Hotelijerski fakultet u Ičićima. Tijekom studija upoznao se sa studentima vedske mudrosti koji su imali boravište u Rijeci. Oduševila ga je logika i filozofija koju su poučavali i prakticirali, pa je odlučio pobliže upoznati vedsku mudrost kako bi dobio odgovore na većinu pitanja. Izučavajući Vede, Kristijan napušta fakultet i odlazi u monaški život u celibatu, kako bi bio posvećen intenzivnom studiranju Veda i praktičnoj primjeni vedske mudrosti.
Boravi u Pregradi, Čakovcu, Rijeci i savladavši osnove nekoliko indijskih instrumenata preuzima službu glazbenika/propovjednika. Godine 1996. kao duhovni učitelj dobiva na jednoj njemačkoj monaškoj farmi novo duhovno ime Kakudmi das.
S nekolicinom članova glazbene skupine 1999.g. odlazi u SAD, u Los Angeles. Tamo se zapošljava unutar zajednice istomišljenika i dobiva posao kao učitelj u privatnoj vedskoj školi. No, zdravstveno mu se stanje postupno pogoršava i bolovi u kralježnici mu kulminiraju u prosincu 2007. Razmišlja o operaciji, ali uz znanje o vedskoj medicini i uz upute doktora Johna Sarna shvaća da je i ova bolest posljedica potisnutog emotivnog stanja. Izvlači svoj potisnuti strah od zarobljenosti, od bespomoćnosti, iz podsvjesnog uma, suočava se s njime i njegovo se fizičko stanje tijekom jednog dana razrešuje. Bolovi nestaju jedino stanjem svijesti i snagom volje. Intenzivno nastoji postaviti svoje viđenje na čvrste noge uz pomoć Veda, metoda EFT, NLP, autohipnoze, a kako bi se lakše moglo ući u skrivenu podsvijest pojedinca gdje se i nalaze korijenski uzroci svih naših zdravstvenih problema.
U Hrvatsku se vratio 2008. godine kako bi svoje znanje mogao proširiti svima koji žele svoje zdravlje preuzeti u svoje ruke. Kristijan trenutno okuplja osobe zainteresirane za zajednički život na samoodrživim farmama, gdje bi se ovaj nauk prakticirao puno lakše. U međuvremenu će Kristijan nastaviti održavati seminare i radionice širom Hrvatske i susjednih država.
Na napisanoj knjizi “Samoozdravljenje – praktična primjena samoiscjeljenja” Kristijan zasigurno neće stati, po glavi mu se roje misli i rečenice sljedeće knjige koja bi dublje obradila tu materiju.

Quick Navigation
×
×

Cart