Zaštita privatnosti opisuje kako Prodavatelj postupa s osobnim podacima Kupca koje zaprimi tijekom korištenja web shopa. Pod osobnim podacima smatraju se identifikacijski podaci: ime i prezime, kućna adresa i broj telefona, e-mail adresa, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Prodavatelj sazna tijekom vašeg korištenja web shopa.

Prodavatelj se obvezuje štititi osobne podatke Kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca (osim podataka koji su nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda). Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je Prodavatelj po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Kupaca.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima Omega lan d.o.o. kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika, kupaca i posjetitelja naše web stranice i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem web stranice.

Ova obavijest opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od Kupca kad posjeti našu web stranicu i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Obavijest također opisuje izbore koje Kupac ima glede prikupljanja i korištenja podataka prilikom posjete našoj web stranici.

 

Koje informacije prikupljamo o Kupcu i kako ih koristimo?

Općenito, može se posjetiti naša web stranica bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o Kupcima (kao što su ime i pojedinosti o kontaktu) kada se posjeti ova web stranica, osim ako Kupac dobrovoljno ne pošalje podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (kontakt obrazac, registracijski obrazac, obrazac za kupovinu, obrazac za upis na newsletter) i time se da privola na prikupljanje i korištenje osobnih podataka u navedene svrhe. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Privolu za obradu osobnih podataka mogu dati osobe s navršenih 16 godina ili više, dok za osobe mlađe od 16 privolu može dati roditelj ili skrbnik. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Ovdje navodimo dodatne okolnosti u kojima ćemo informacije Kupca podijeliti s ovlaštenim trećim stranama i dodatne svrhe za koje koristimo podatke:

 

Pružanje informacija Google Inc.

Google prikuplja informacije putem naše upotrebe usluge Google Analytics na našoj web stranici. Google koristi ove informacije, uključujući IP adrese i podatke iz kolačića, u više svrha, kao što je poboljšanje usluge Google Analytics. Informacije se dijele s Googleom na anonimnoj osnovi. Da biste saznali više o tome koje informacije Google prikuplja, kako upotrebljava te informacije i kako kontrolirati informacije poslane Googleu, pogledajte stranicu partnera Googleovih pravila o privatnosti. Možete se isključiti iz usluge Google Analytics tako da instalirate sljedeći dodatak pregledniku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Računovodstvo

Podijelimo podatke s našim računovođama za porezne svrhe. Na primjer, dijelimo fakture koje izdajemo i primamo kod naših računovođa u svrhu popunjavanja poreznih prijava i računa na kraju godine.

 

Vrste osobnih podataka koji se obrađuju

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem kontakt obrasca su: ime i prezime i e-mail.

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem Vaše prijave na newsletter su: e-mail adresa.

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem registracijskog obrasca i obrasca za kupovinu: ime i prezime, adresa, poštanski broj, grad, država, broj telefona i e-mail.

 

Informacije koje se automatski prikupljaju na našoj web stranici

Automatski prikupljamo informacije u log datotekama poslužitelja, kao što je vaša IP adresa, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje / izlazak i operativni sustav. Koristimo ove informacije kako bismo upravljali našim web stranicama i našim tehničkim rješenjima, razumjeli kako se posjetitelji kreću kroz našu web stranicu i usluge te da poboljšamo vaše iskustvo dok koristite naše web stranice i usluge.

 

Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka

Naš korisnik u svakom trenutku ima sljedeća prava:
– pravo na pristup podacima i uvid u podatke,
– pravo na informiranost o obradi osobnih podataka,
– pravo na prenosivost podataka,
– pravo na povlačenje privole,
– pravo na podnošenje prigovora,
– pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju ako su podaci nepotpuni ili netočni,
– pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora.

Ako želite ostvariti neko od navedenih prava, kontaktirajte nas putem e-maila prodaja@omegalan.info. Također nas možete konktatirati i putem slanja pošte na našu adresu Omega lan d.o.o., Biškupec breg 13b, 10000 Zagreb.

 

Sigurnost vaših osobnih podataka

Predani smo poduzimanju odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera za zaštitu vaših osobnih podataka od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja s njima i od njihovog slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Prilikom davanja vaših osobnih podataka putem naše web stranice, ove se informacije šalju putem interneta sigurno pomoću visokokvalitetnih šifriranja i spremaju na naše sigurne servere koji se nalaze u EU.

Quick Navigation
×
×

Cart