Marco Cesati Cassin

Marco Cesati CassinMarco Cesati Cassin (Milano 1961.) radio je niz godina kao menadžer i odličan organizator u hotelskoj branši. Prije dvadesetak godina, napustivši svoju do tada vrlo uspješnu karijeru, postao je senzibilni istraživač proučavajući fenomene povezane sa sudbinom, koincidencijama i duhovnom sferom. Vrlo je aktivan, poznat je širom Italije, drži seminare, predavanja, te često sudjeluje na talijanskoj televiziji u brojnim TV emisijama. Živi i radi u Milanu.
U Hrvatskoj je snimio emisiju iz ciklusa “Na rubu znanosti” urednika i voditelja Krešimira Mišaka, naslovljenu “Sinkronicitet – značajne koincidencije” emitiranu 1.2.2016. na HRT 3.

Marco Cesati Cassin je 2011. objavio svoj prvi roman naslova Tražitelj emocija, a 2012. godine Nismo ovdje slučajno. Nakon toga, 2013. mu je objavljena knjiga-roman o vremenu i sudbini Čuvari na pragu. Njegova knjiga Pozitivne prisutnosti (misteriozne koincidencije koje nas vode i zaštićuju) objavljena je 2014., a 2015. triler Gnijezda zla – izvrsna psihoanaliza, temeljena na istinitom događaju iz crne kronike, a trenutno piše svoju novu, 6. po redu knjigu.


U HTV emisiji “Na rubu znanosti”

Quick Navigation
×
×

Cart