Cijene proizvoda izražene su u hrvatskim kunama (kn ili HRK) i uključuju porez na dodanu vrijednost. Kupac se obvezuje naručene proizvode s mogućim troškovima dostave platiti Omega lan d.o.o. jednim od sljedećih načina plaćanja:

* Pouzećem (gotovina)

* Virmanski (općom uplatnicom ili internetskim bankarstvom)

* Kreditnim i debitnim karticama

 

Plaćanje pouzećem (gotovina)

Ovako naručene proizvode šaljemo Vam odmah, a naručeno će Vam naplatiti dostavljač (GLS ili Hrvatska pošta) prilikom uručenja pošiljke.

 

Plaćanje virmanom

Nakon što odaberete ovaj način plaćanja, dobit ćete automatski e-mail s potvrdom narudžbe. U tom e-mailu se nalaze svi podaci koje trebate za uplatu: broj računa na koji trebate uplatiti iznos o kojem je riječ te broj narudžbe. Koristeći netbanking svoje banke, navedeni iznos uplatite na račun. Ne koristite li netbanking, isprintajte potvrdu narudžbe i navedeni iznos uplatite na bilo kojem mjestu gdje i inače plaćate svoje račune. Naručeno Vam šaljemo po primljenoj uplati.

 

Plaćanje kreditnim i debitnim karticama

MasterCard, Maestro, Visa jednokratno

placanje

 

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava SSL certifikat izdavača Raiffeisen Hrvatska.

Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava etomitreba (Raiffeisen E-commerce) u vlasništvu Raiffeisen banke, i to u realnom vremenu.

 

Izjava o sigurnosti

etomitreba je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. Kupcu i trgovcu je osiguran siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama.

Quick Navigation
×
×

Cart